El CD la Concòrdia segueix viu en el play-off d’ascens a Primera Divisió femenina de futbol sala i demà passat, a dos quarts de set de la tarda, jugarà el segon partit de la post temporada a la pista del Joventut d’Elx.

L’expedició llagostenca, però, tindrà les baixes de Naiara (va patir un cop en el darrer partit) i Paula (que arrossega molèsties al genoll i amb qui Javi Ruiz va dir a Ràdio la Llagosta que no vol arriscar), de manera que caldrà que les jugadores facin un esforç extra contra un conjunt contra qui ja van perdre a l’Esperanza Lag (5-1) però a qui van derrotar al Pavelló Antonio García Robledo fa tot just un parell de setmanes (2-1).

PATIMENT I VICTÒRIA
L’equip s’ha guanyat ser en aquesta altura de la temporada gràcies a la meritòria victòria aconseguida dissabte passat a Castelló (1-2). Els gols de Villa i la capitana Sonia abans del descans van donar tranquil·litat, tot i que va tocar patir al segon temps.